Традиційний бутерброд зі шпротами, але з "фішкою": оригінальний рецепт для смачного перекушування та застілля
Класичний бутерброд зі шпротами можна перетворити за допомогою простих інгредієнтів.
Бутерброди зі шпротами - це популярна страва, яка часто з'являється на святкових столах. Можна зробити їх не лише смачними, а й незвичайними, додавши цікаві компоненти та нові підходи до приготування. У цьому рецепті звичний бутерброд перетворюється на кулінарний шедевр із дивовижним смаком, передає Dialog.UA.
Інгредієнти:
- 2 варені яйця;
- пару гілочок петрушки;
- плавлений сир;
- 1 невеликий свіжий огірок (або консервований);
- 0,5 столової ложки майонезу;
- житній хліб;
- шпроти.
Приготування:
- всі інгредієнти – варені яйця, петрушку, сирок, огірок і майонез – помістити у блендер;
- перемолоти до однорідної маси;
- намазати отриману суміш на скибочки житнього хліба;
- зверху викласти шпроти.
Цей оригінальний бутерброд буде чудовим перекушуванням або доповненням до будь-якого застілля.
Смачного!