20 вересня 2021, 19:02

Смакота, пальчики оближеш: простий рецепт кабачків з часником у духовці всього за 20 хвилин

Кабачки, незважаючи на свою демократичну ціну, є дуже корисним продуктом, оскільки містять велику дозу вітаміну С.

Смакота, пальчики оближеш: простий рецепт кабачків з часником у духовці всього за 20 хвилин

Кабачки часто використовуються у кухнях багатьох країн світу через низьку калорійність і велику кількість корисних речовин, що містяться у них. У кабачках є значна кількість калію, вітамінів групи В, харчових волокон і антиоксидантів, які надзвичайно корисні для здоров'я. Зокрема, в 100 грамах кабачка 30 % денної норми вітаміну С.

Дуже гарні кабачки, запечені у духовці з сиром і часником.

Для приготування цієї страви знадобиться 4 середніх кабачка, 120 г сиру, 180 г сметани, зубчик часнику, сіль - за смаком.

Приготування


1. Кабачки потрібно промити, просушити рушником, потім нарізати кружальцями.

2. Сир попередньо натирається на тертці. Сметана змішується з часником, сиром і сіллю.

3. Деко накрити папером. Кабачки намазати сметаною і запікати у духовці до рум'яної скоринки.

На приготування страви потрібно приблизно 20 хвилин.

Запечені кабачки дуже добре їсти з картоплею. Вони також можуть бути частиною гарніру до м'ясних страв.


Раніше стали відомі головні секрети приготування смачного шашлику з риби на мангалі.

Нагадаємо, як швидко приготувати смачну моркву по-корейськи та які інгредієнти для цього знадобляться.

Також повідомлялося, яких помилок припускаються господині під час приготування класичної окрошки.

Автор: Надежда Никитина

Останні новини