Незвичайний спосіб приготування пельменів нашвидкуруч на сковороді: швидко, просто, новий смак
Незвичайний спосіб приготування пельменів нашвидкуруч порадує швидким результатом і новими відтінками смаку звичної страви.
Традиційна для багатьох сімей страва – пельмені. Їх варять і подають до столу з оцтом, сметаною або бульйоном. Але існує інший незвичайний спосіб приготування цих напівфабрикатів, який порадує вишуканим смаком і заощадить час господиням.
Дізнатись рецепт пельменів на сковороді за 10 хвилин можна на сторінці tomka_recepti в Instagram.
Для приготування знадобляться:
- пельмені;
- вершкове масло;
- сметана;
- твердий сир;
- вода;
- сіль і спеції до свого смаку.
Послідовність дій
- Пельмені дістати з морозилки та залишити полежати у теплі кілька хвилин, доки розігрівається сковорода.
- У гарячу сковороду з вершковим маслом викласти пельмені та обсмажити їх до рум'яної скоринки на середньому вогні.
- Пельмені помішувати, виключаючи цим можливість підгоряння тіста.
- Додати 2 столові ложки жирної сметани та стільки ж води.
- Зменшити вогонь під сковородою й томити пельмені під кришкою близько 10 хвилин.
- Сир натерти на дрібній тертці.
- Зняти кришку зі сковорідки, посипати сиром пельмені, посолити й додати спеції на свій смак. Можна використовувати свіжу дрібно нарубану зелень.
- Страву подавати до столу гарячою.
Автор завершила свій рецепт словами:
"Готуйте з любов'ю, у вас обов'язково все вдасться!"
Смачного!
Раніше ми ділилися рецептом смачної закуски із лаваша з начинкою із твердого сиру, який допоможе заощадити час.
Покроковий рецепт ситного та красивого сніданку з трьох інгредієнтів за 15 хвилин можна знайти у нашій публікації.
Рекомендуємо дізнатися з нашої публікації, як приготувати гарячі бутерброди нашвидкуруч, для яких знадобляться звичні продукти, а результат порадує чудовим смаком.