Незвичайна подача звичної страви: рецепт оселедця під "шубою", здатний здивувати гостей
Бажання порадувати рідних і близьких смаколиками має супроводжуватися готовністю експериментувати.
Для шанувальників оселедця під "шубою" приємною несподіванкою стане новий нестандартний вид подачі звичної страви. Все, що знадобиться, зібрати всі інгредієнти не в оселедниці, а у буханці хліба.
Для приготування потрібно:
- 1 буханець хліба у формі цеглини;
- 1 філе слабосолоного оселедця;
- 1 буряк;
- 1 морква;
- 3-4 картоплини;
- 2 яйця;
- 1 цибулина;
- майонез.
Послідовність дій
- Яйця й овочі бажано відварити заздалегідь, тоді часу на приготування салату знадобиться менше.
- Охолоджені яйця, моркву, буряк і картоплю натерти на великій тертці, але кожен продукт в окрему місткість.
- Оселедець почистити, дістати всі кісточки та нарізати кубиками.
- Цибулину очистити, помити та нарізати дрібними кубиками.
- Зняти кришку з буханця хліба й акуратно вилучити з нього більшу частину м'якоті.
Дно хліба змастити майонезом. Після цього викладати шарами всі наявні продукти, кожен із них перемазуючи майонезом:
- картопля;
- оселедець;
- цибуля;
- картопля;
- яйця;
- морква;
- буряк.
Кришку буханця хліба змастити майонезом і щільно накрити наповнену до самого верху начинкою цеглину. Страву перед подачею відправити мінімум на 1 годину, а краще на більш тривалий період у холодильник. Нарізати порційними шматочками та подавати до столу.
Смачного!
Раніше ми ділилися рецептом незвичного салату для новорічного столу шпроти під "шубою".
Пропонуємо дізнатися рецепт святкового м'ясного салату на швидку руку.
Рекомендуємо прочитати рецепт оригінального м'ясного салату "Черепашачий вальс".