Чи правда, що яйця не можна зберігати у холодильнику
Яйця – буденний для багатьох людей продукт у харчовому раціоні: їх легко та швидко готувати, однак через неправильне зберігання може зіпсуватися білок.
Фермер із Великої Британії, який розводить курей, нагадав, що свіжі яйця зберігаються на звичайній полиці у шафі приблизно 4 тижні, у холодильнику вони зберігаються до 6 тижнів, пише The Mirror.
Однак зберігання у холодильнику також слід виконувати правильно. Замість того, щоб класти їх на бічні полиці на дверях, можна використати метод відомої кондитерки Анни Вільямс: залишати їх на середній полиці холодильника та вкладати їх ближче до задньої частини упаковки.
Відомий кулінар Стюарт Фаррімонд також рекомендує відмовитися від зберігання яєць на дверцятах холодильника, де вони постійно хитаються під час відкриття холодильника. Він вважає, що це може зіпсувати білок, а тому продукту краще знайти інше місце у холодильнику.
А шеф-кухар Джеймс Мартін не підтримує колег, стверджуючи, що під час зберігання у холодильнику яйця вберуть у себе всі "смаки з холодильника". У зв'язку з цим він пропонує залишати яйця у шафі за кімнатної температури. Однак він не пояснив, як бути з його рекомендацією під час літньої спеки.
Раніше повідомлялося, що існує кілька способів зберегти цибулю взимку, щоб вона не пропадала та не втрачала своїх корисних властивостей.
Крім цього, є кілька способів, як зберегти аґрус. Існує кілька варіантів, як зберегти ягоду взимку.